Juridisk erklæring for HillsVet.dk

SIDST OPDATERET: [5/2018]

 

COLGATE-PALMOLIVES DATABESKYTTELSESPOLITIK

 

Colgate-Palmolive, herunder Hill's Pet Nutrition respekterer dine personoplysninger og værdsætter det forhold, vi har til dig. Derfor håndterer vi dine personoplysninger ansvarligt, og vi vil gerne have, at du er fortrolig med, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine oplysninger. Denne databeskyttelsespolitik beskriver vores praksisser i forbindelse med dine oplysninger (som defineret nedenfor), som vi indsamler på følgende måder:

  • På websteder, der drives af os, hvorfra du får adgang til denne databeskyttelsespolitik (vores "websteder"),
  • Gennem softwareapplikationer, der stilles til rådighed af os til brug på eller via computere og mobilenheder (vores "apps"),
  • På sociale mediesider og apps, der linker til denne databeskyttelsespolitik (samlet benævnt vores "sociale mediesider"),
  • Fra HTML-formaterede e-mailmeddelelser, som vi sender til dig, der linker til denne databeskyttelsespolitik, og
  • I offline-interaktioner, som du har med os.

 

Denne databeskyttelsespolitik beskriver også vores praksisser i forbindelse med oplysninger, som vi indsamler om fagfolk såsom tandlæger og dyrlæger, og studerende og sundhedseksperter ("fagfolk"), for at levere professionelt orienterede tjenester ("professionelle tjenester") til dem.

 

I denne databeskyttelsespolitik benævner vi samlet vores websteder, vores apps, vores sociale mediesider, vores e-mailmeddelelser, vores offline-aktiviteter og vores professionelle tjenester som "tjenesterne".

For oplysninger vedrørende vores Connected Toothbrush, se vores databeskyttelsespolitik for Connected Toothbrush.

PERSONOPLYSNINGER

 

"Personoplysninger" er oplysninger, der identificerer dig som enkeltperson eller vedrører en identificérbar enkeltperson. [*]

 

Personoplysninger omfatter:

  • Navn
  • Postadresse (herunder fakturerings- og forsendelsesadresser)
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kredit- og betalingskortnummer
  • Profilbillede eller andre fotos af dig
  • Sociale mediekonto-id
  • Bivirkningsoplysninger om dig
  • Andre oplysninger såsom alder, land eller navnene på dine kæledyr, når oplysningerne er knyttet til dig
  • Dine interesser (såsom emner, hvorom du anmoder om oplysninger eller på anden måde indikerer interesse)



Indsamling af personoplysninger

 

Vi og vores tjenesteudbydere indsamler personoplysninger på en række måder, herunder:

  • Gennem tjenesterne [*]
  • Vi indsamler personoplysninger gennem tjenesterne, for eksempel, når du tilmelder dig et nyhedsbrev, registrerer en konto, opretter en profil eller foretager et køb.

 

  • Offline [*]
  • Vi indsamler personoplysninger fra dig offline, for eksempel:
    • Når du bestiller over telefonen, kontakter forbrugeranliggender eller kontakter os med enhver anden forespørgsel,
    • Når du besøger vores stand på en handelsmesse eller besøger vores faciliteter,
    • Når du deltager i vores programmer eller aktiviteter eller leverer oplysninger til branchebegivenheder,
    • Når du deltager i en offline-præmielodtrækning eller kampagne,
    • Når dig eller en anden person på dine vegne indberetter en bivirkning i forbindelse med et af vores produkter.

 

  • Fra andre kilder [*]
  • Vi modtager dine personoplysninger fra andre kilder, for eksempel:
  • Offentlige tilgængelige databaser og kilder,
  • Dataselskaber,
  • Fælles markedsføringspartnere,
  • Tredjeparter, der indberetter bivirkninger til os i forbindelse med et produkt.

 

  • Hvis du forbinder din sociale mediekonto med eventuel konto, der tilbydes af os, deler du visse personoplysninger fra din sociale mediekonto med os, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, fotos, liste over sociale mediekontakter, og eventuelle andre oplysninger, der kan være (eller som du gør) tilgængelige for os, når du forbinder din sociale mediekonto med eventuel konto, der tilbydes af os.

 

I mange tilfælde skal vi indsamle personoplysninger for at levere de ønskede tjenester til dig. Hvis du ikke tilvejebringer de ønskede personoplysninger, kan vi muligvis ikke levere tjenesterne. Hvis du videregiver eventuelle personoplysninger vedrørende andre personer til os eller til vores tjenesteudbydere i forbindelse med tjenesterne, erklærer du, at du har myndigheden til at gøre det, og til at give os tilladelse til at bruge personoplysningerne i overensstemmelse med denne databeskyttelsespolitik.

 

Brug af personoplysninger

 

Vi og vores tjenesteudbydere bruger personoplysninger til legitime forretningsmæssige formål, når vi interagerer med forbrugere, offentligheden, fagfolk og vores kunder.

 

Interaktion med forbrugere og offentligheden

 

Vi bruger personoplysninger, når vi interagerer med forbrugere og offentligheden til følgende formål, herunder:

 

  • For at levere tjenesterne og efterkomme dine anmodninger. [*]
  • For at levere tjenesterne til dig, såsom at oprette adgang til en konto, som du har oprettet hos os.
  • For at svare på dine forespørgsler og efterkomme dine anmodninger, når du kontakter os via en af vores online-kontaktformularer, telefonisk eller på anden måde, for eksempel, når du sender os spørgsmål, forslag, komplimenter eller klager.
    • I det omfang du vælger at dele personoplysninger, f.eks. om din hud eller mundhygiejne, bruger vi de pågældende oplysninger i overensstemmelse med erklæringen, som vi giver til dig på det pågældende tidspunkt og med dit samtykke.
  • For at sende administrative oplysninger til dig, såsom ændringer til vores vilkår, betingelser og politikker.
  • For at give dig mulighed for at sende meddelelser til en anden person, gennem henvisninger eller "send til en ven"-funktioner.
  • For at formidle social delingsfunktionalitet, hvis du vælger at bruge en sådan funktionalitet.
  • For at yde kundeservice til dig.



  • For at give dig oplysninger om vores produkter og/eller andre markedsføringsmaterialer. [*]
  • For at sende dig markedsføringsrelaterede e-mails med oplysninger om vores tjenester, produkter og andre nyheder om os.

 

  • Analyse af personoplysninger til virksomhedsrapportering og levering af personaliserede tjenester. [*]
  • For at analysere eller forudsige dine præferencer med henblik på at udarbejde aggregerede trendrapporter om, hvordan vores digitale indhold bruges.
  • For bedre at forstå dig, så vi kan personalisere vores interaktioner med dig og give dig oplysninger og/eller tilbud, der er skræddersyet til dine interesser.
  • For bedre at forstå dine præferencer, så vi kan levere indhold via vores tjenester, som vi mener, vil være relevant og interessant for dig.

 

  • For at give dig mulighed for at deltage i præmielodtrækninger, konkurrencer eller andre kampagner. [*]
  • Vi kan tilbyde dig muligheden for at deltage i præmielodtrækninger, konkurrencer eller andre kampagner.
  • Nogle af disse kampagner har yderligere regler, der indeholder oplysninger om, hvordan vi bruger og videregiver dine personoplysninger.

 

  • For at give dig mulighed for at deltage i Colgate Bright Smiles, Bright Futures®-programmet. [*]
  • For at administrere programmet.
  • For at sikre, at prøverne anvendes korrekt.

 

  • Samling og/eller anonymisering af personoplysninger. [*]
  • Vi kan samle og/eller anonymisere personoplysninger, så de ikke længere betragtes som personoplysninger. Vi gør det for at generere andre oplysninger til vores brug, som vi kan bruge og videregive til ethvert formål.

 

  • For at opfylde vores forretningsmæssige formål. [*]
  • Til revisioner, for at bekræfte, at vores interne processer virker som tilsigtet og er i overensstemmelse med lovmæssige, forskriftsmæssige eller kontraktmæssige krav.
  • Til svig- og sikkerhedsovervågningsformål, for eksempel, for at opdage og forhindre cyber-angreb eller forsøg på at begå identitetstyveri.
  • For at udvikle nye produkter og tjenester.
  • For at styrke, forbedre eller ændre vores nuværende produkter og tjenester.
  • For at administrere og indberette bivirkninger relateret til vores produkter.
  • For at identificere brugstendenser, for eksempel, for at forstå, hvilke dele af vores tjenester, der er mest interessante for brugere.
  • For at bestemme effektiviteten af vores forbrugerkampagner, så vi kan tilpasse vores kampagner til vores brugeres behov og interesser.
  • For at drive og udvide vores forretningsaktiviteter.

 

Vi deltager i disse aktiviteter for at forvalte vores forhold til dig, for at overholde en juridisk forpligtelse, under visse omstændigheder, når vi har dit samtykke og/eller fordi vi har en legitim forretningsmæssig interesse.

 

Interaktion med fagfolk

 

Derudover indsamler og bruger vi og vores tjenesteudbydere oplysninger vedrørende fagfolk. [*]

Sådanne oplysninger omfatter:

  • Dit foretrukne sprog
  • Erhvervsbiografi og uddannelse
  • Kontonummer og id for onlinebutik
  • Oplysninger relateret til dine licenser, specialiteter, tilhørsforhold, publikationer, akkreditiver og andre anerkendelser
  • Oplysninger relateret til din brug og køb af vores produkter, dine interaktioner med os, og tjenester, der ydes til dine patienter

Vi bruger personoplysninger om fagfolk til følgende formål (ud over de formål, der er anført under forbrugere og offentligheden), herunder:

 

  • For at efterkomme anmodninger relateret til vores professionelle tjenester. [*]
    • For at betale for tjenester eller refundere udgifter.
    • For at hjælpe med at planlægge ture i forbindelse med vores forretning eller konferencer.
    • For at levere de produkter og prøver, som du har anmodet om.
    • For at identificere og interagere med fagfolk som videnskabelige eksperter eller professionelle ledere.
    • For at håndhæve de kontraktmæssige vilkår og betingelser, der regulerer vores forhold til fagfolk.

 

  • Interaktion med fagfolk[*]
    • For at interagere med dig baseret på din faglige ekspertise og mening via digitale eller andre midler.
    • For at involvere dig i programmer/paneler bestående af fagfolk.
    • For at kontakte dig med henblik på din faglige ekspertise, for eksempel, i forbindelse med undersøgelser vedrørende produkter eller tjenester, der tilbydes af os eller et associeret selskab.
    • For at samarbejde med dig om begivenheder, publikationer eller rådgivende møder.
    • For at få dine synspunkter på produkter og tjenester, der markedsføres af os, et associeret selskab, eller en samarbejdspartner med henblik på udvikling og forbedring.
  • For at give fagfolk mulighed for at deltage i særlige programmer, begivenheder eller kampagner. [*]
    • I disse tilfælde kan vi bruge fagfolks personoplysninger på flere måder som beskrevet som led i disse særlige programmer, aktiviteter, begivenheder eller kampagner.

 

  • For at give fagfolk mulighed for at oprette en onlinebutik. [*]
  • Vi giver fagfolk mulighed for at oprette en onlinebutik for at hjælpe dem med at tilvejebringe optimale patienttjenester og nem adgang til vores produkter.
  • For at opfylde vores forretningsmæssige formål. [*]
  • For at overholde forpligtelser i forbindelse med bekæmpelse af korruption og gennemsigtighed.
  • For at spore og svare på bekymringer og opfylde vores lovgivningsmæssige overvågnings- og rapporteringsforpligtelser, herunder dem, der vedrører produktklager, produkt-/patientsikkerhed, og baggrundstjek.
  • For bedre at forstå, hvordan vores produkter og tjenester påvirker fagfolk og deres patienter.



Vi deltager i disse aktiviteter for at forvalte vores forhold til dig, for at overholde en juridisk forpligtelse, under visse omstændigheder, når vi har dit samtykke, til videnskabelige formål og/eller fordi vi har en legitim forretningsmæssig interesse.

 

 

Interaktion med kunder

 

Vi bruger personoplysninger om kunder til følgende formål (ud over de formål, der er anført under forbrugere og offentligheden), herunder:

 

  • For at levere tjenesterne og efterkomme dine anmodninger. [*]
  • For at gennemføre dine transaktioner med os.

 

  • For at opfylde vores forretningsmæssige formål. [*]
  • For at overholde forpligtelser i forbindelse med bekæmpelse af korruption og gennemsigtighed.
  • For at spore og svare på bekymringer og opfylde vores lovgivningsmæssige overvågnings- og rapporteringsforpligtelser, herunder dem, der vedrører produktklager, produkt-/patientsikkerhed, og baggrundstjek.
  • For bedre at forstå, hvordan vores produkter og tjenester påvirker fagfolk og deres patienter.

 

  • For at opfylde vores forretningsmæssige formål. [*]
  • For at overholde forpligtelser i forbindelse med bekæmpelse af korruption og gennemsigtighed.
  • For at spore og svare på bekymringer og opfylde vores lovgivningsmæssige overvågnings- og rapporteringsforpligtelser, herunder dem, der vedrører produktklager, produkt-/patientsikkerhed, og baggrundstjek.
  • For bedre at forstå, hvordan vores produkter og tjenester påvirker fagfolk og deres patienter.

 

Vi deltager i disse aktiviteter for at forvalte vores forhold til dig, for at overholde en juridisk forpligtelse, under visse omstændigheder, når vi har dit samtykke og/eller fordi vi har en legitim forretningsmæssig interesse.

 

Videregivelse af personoplysninger

 

Vi videregiver personoplysninger:

 

  • Til vores datterselskaber og associerede selskaber til de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelsespolitik. [*]

 

  • Du kan se listen og placeringen af vores datterselskaber eller associerede selskaber her
  • Colgate-Palmolive-datterselskabet eller det associerede selskab, der har indsamlet dine personoplysninger, vil være ansvarlig for personoplysninger om dig, der overføres og bruges.

 

  • Til vores tredjepartstjenesteudbydere for at formidle de tjenester, som de leverer til os. [*]

 

  • Disse kan omfatte udbydere af tjenester såsom hosting af websteder, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreopfyldelse, tilvejebringelse af it og relateret infrastruktur, kundeservice, e-maillevering, revision og andre tjenester.

 

 

  • Til tredjeparter, for at give dem mulighed for at sende dig markedsføringsmeddelelser, i overensstemmelse med dine valg.

 

 

  • Til tredjepartssponsorer af præmielodtrækninger, konkurrencer og lignende kampagner, i overensstemmelse med dine valg.

 

 

  • I forbindelse med levering af vores professionelle tjenester, til andre selskaber, som vi samarbejder med om bestemte produkter eller tjenester. [*]

 

  • Disse kan omfatte vores markedsføringspartnere for produkter, som vi i fællesskab udvikler og/eller markedsfører.

 

Ved at bruge tjenesterne, kan du også vælge at videregive personoplysninger. [*]

  • Du kan videregive personoplysninger på opslagstavler, chat, profilsider, blogs og andre tjenester, hvorpå du kan slå oplysninger og indhold op (herunder, men ikke begrænset til, vores sociale mediesider). Bemærk venligst, at eventuelle personoplysninger, som du slår op eller videregiver via disse tjenester, bliver offentlige og kan være tilgængelige for andre brugere og offentligheden.

 

  • Du kan også videregive personoplysninger via din sociale delingsaktivitet. Når du forbinder din tjenestekonto med din sociale mediekonto, kan du dele oplysninger med dine venner, der er forbundet med din sociale mediekonto, med andre brugere og med din sociale mediekontoudbyder. Dermed giver du os tilladelse til at formidle denne deling af oplysninger, og du forstår, at brugen af delte oplysninger vil blive reguleret af den sociale medieudbyders databeskyttelsespolitik.

 

Andre anvendelser og videregivelser

 

Vi bruger og videregiver også dine personoplysninger som nødvendigt eller passende:

 

  • For at overholde gældende lov og forordninger.

 

 

  • For at samarbejde med offentlige og statslige myndigheder.

 

 

  • For at samarbejde med retshåndhævende myndigheder.

 

 

  • I forbindelse med et salg, en omstrukturering, joint venture eller anden forretningstransaktionhvor vi har en legitim interesse i at videregive eller overføre dine personoplysninger til en tredjepart.

 

 

  • Af andre juridiske årsager, såsom håndhævelse af vores vilkår og betingelser eller beskyttelse af vores rettigheder, personoplysninger, sikkerhed eller ejendom og/eller dem tilhørende vores datterselskaber eller associerede selskaber, dig eller andre.

 

 

Disse anvendelser og videregivelser af dine personoplysninger kan forekomme uden for dit bopælsland.

 

ANDRE OPLYSNINGER

"Andre oplysninger" er eventuelle oplysninger, der ikke afslører din specifikke identitet eller ikke knytter sig direkte til en identificérbar enkeltperson:

  • Browser- og enhedsoplysninger
  • Oplysninger om app-brug
  • Oplysninger indsamlet via cookies, pixel tags og andre teknologier
  • Demografiske og andre oplysninger tilvejebragt af dig, der ikke afslører din specifikke identitet
  • Oplysninger, der er blevet samlet på en sådan måde, at de ikke længere afslører din specifikke identitet

 

Visse andre oplysninger betragtes som personoplysninger i nogle lande. Hvis vi er forpligtede til at behandle andre oplysninger som personoplysninger i henhold til gældende lovgivning, vil vi bruge og videregive dem til de formål, hvortil vi bruger og videregiver personoplysninger, som beskrevet i denne databeskyttelsespolitik.

 

Indsamling af andre oplysninger

Vi og vores tjenesteudbydere kan indsamle andre oplysninger på forskellige måder, herunder:

  • Gennem din browser eller enhed [*]
  • Visse oplysninger indsamles af de fleste browsere eller automatisk via din enhed, såsom din MAC-adresse (Media Access Control - medieadgangskontrol), computertype (Windows eller Mac), skærmopløsning, navn på og version af operativsystem, enhedsproducent og -model, sprog, internetbrowsertype og -version, og navnet på og versionen af tjenesterne (såsom appen), som du bruger.
  • Gennem din brug af en app [*]
  • Når du henter og bruger en app, kan vi og vores tjenesteudbydere spore og indsamle oplysninger om app-brug, såsom dato og klokkeslæt, hvor appen på din enhed tilgår vores servere, og hvilke oplysninger og filer, der er hentet til appen baseret på dit enhedsnummer.
  • Brug af cookies [*]
  • Cookies er små stykker data, der opbevares direkte på den computer, som du bruger. Cookies giver os mulighed for at indsamle oplysninger såsom browsertype, tid brugt på tjenesterne, besøgte sider, henvisende websteder og andre trafikoplysninger. For flere oplysninger om cookies, se vores cookies-politik

Vi svarer ikke på 'do-not-track'-signaler på nuværende tidspunkt. Hvis du ikke vil have oplysninger indsamlet ved brug af cookies, giver de fleste browsere dig mulighed for automatisk at afvise cookies eller få valget mellem at afvise eller acceptere en bestemt cookie (eller cookies) fra et bestemt websted. Du kan også få flere oplysninger på http://www.allaboutcookies.org. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du opleve en smule ulejlighed i forbindelse med din brug af tjenesterne. Du modtager muligvis heller ikke annoncering eller andre tilbud fra os, der er relevante for dine interesser og behov.

 

  • Brug af pixel tags og andre lignende teknologier [*]
  • Pixel tags (også kendt som web beacons og klare GIF'er) kan bl.a. bruges til at spore handlingerne fra brugere af tjenesterne (herunder e-mailmodtagere), måle effektiviteten af vores markedsføringskampagner, og kompilere statistikker om brugen af tjenesterne og svarfrekvenser.
  • Analyse [*]
  • Vi bruger Google Analytics, der bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle og analysere oplysninger om brug af tjenesterne og rapportere om aktiviteter og trends. Denne tjeneste kan også indsamle oplysninger vedrørende brugen af andre websteder, apps og online-ressourcer. Du kan få flere oplysninger om Googles praksisser ved at besøge www.google.com/policies/privacy/‌partners/, og fravælge dem ved at hente browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics, der er tilgængelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Brug af Adobe Flash-teknologi (herunder Flash lokale delte objekter ("Flash LSO'er")) og andre lignende teknologier [*]
  • Vi kan bruge Flash LSO'er og andre teknologier til bl.a. at indsamle og opbevare oplysninger om din brug af tjenesterne. Hvis du ikke vil have Flash LSO'er opbevaret på din computer, kan du justere indstillingerne for din Flash Player for at blokere Flash LSO-opbevaring ved hjælp af værktøjerne i panelet med opbevaringsindstillinger for webstedet. Du kan også gå til panelet med globale opbevaringsindstillinger og følge instruktionerne. Bemærk, at indstilling af Flash Player til at begrænse accept af Flash LSO'er kan reducere eller hæmme funktionaliteten af nogle Flash-applikationer.
  • IP-adresse [*]
  • Din IP-adresse tildeles automatisk til din computer af din internettjenesteudbyder. En IP-adresse kan identificeres og logges automatisk i vores serverlogfiler, når en bruger tilgår tjenesterne, sammen med tidspunktet for besøget og de(n) besøgte side(r). Indsamling af IP-adresser er standard praksis og udføres automatisk af mange websteder, applikationer og andre tjenester. Vi bruger IP-adresser til formål såsom beregning af brugsniveauer, diagnosticering af serverproblemer og administration af tjenesterne. Vi kan også aflede din omtrentlige placering fra din IP-adresse.
  • Fysisk placering [*]
  • Vi kan indsamle din enheds fysiske placering ved, for eksempel, brug af satellit, mobiltårn eller Wi-Fi-signaler. Vi kan bruge enhedens fysiske placering til at levere personaliserede stedbaserede tjenester og indhold til dig. I nogle tilfælde kan du få lov til at tillade eller afvise sådanne anvendelser af din enheds placering, men hvis du gør, kan vi muligvis ikke levere relevante, personaliserede tjenester og indhold til dig.

Anvendelser og videregivelser af andre oplysninger

 

Vi kan bruge og videregive andre oplysninger til ethvert formål, undtagen hvor vi er forpligtet til at gøre andet i henhold til gældende lov. I nogle tilfælde kan vi kombinere andre oplysninger med personoplysninger. Hvis vi gør det, behandler vi de kombinerede oplysninger som personoplysninger, så længe de er kombineret.

 

SIKKERHED

 

Vi søger at anvende rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte personoplysninger inden for vores organisation. Desværre er ingen dataoverførsel eller opbevaringssystem med garanti 100 % sikkert. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker, bedes du omgåendes underrette os ved at kontakte forbrugeranliggender.

 

VALG OG ADGANG

 

Dine valg vedrørende vores brug og videregivelse af dine personoplysninger

 

Vi giver dig valg vedrørende vores brug og videregivelse af dine personoplysninger til markedsføringsformål.

 

Du kan fravælge:

  • Modtagelse af elektroniske meddelelser fra os: Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsrelaterede e-mails eller sms-beskeder fra os, kan du fravælge ved at følge instruktionerne i enhver sådan meddelelse eller ved at kontakte forbrugeranliggender.
  • Modtagelse af markedsføringsmeddelelser relateret til vores professionelle tjenester: Hvis du bruger vores professionelle tjenester og ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser fra os, kan du fravælge ved at kontakte forbrugeranliggender. I din anmodning bedes du angive dit navn og din adresse, hvor du ikke længere ønsker at blive kontaktet.
  • Vores deling af dine personoplysninger med datterselskaber eller associerede selskaber til deres direkte markedsføringsformål: Hvis du foretrækker, at vi fremadrettet ophører med at dele dine personoplysninger med vores datterselskaber eller associerede selskaber til deres direkte markedsføringsformål, kan du fravælge denne deling ved at kontakte forbrugeranliggender.
  • Vores deling af dine personoplysninger med ikke-associerede tredjeparter til deres direkte markedsføringsformål: Hvis du foretrækker, at vi fremadrettet ophører med at dele dine personoplysninger med ikke-associerede tredjeparter til deres direkte markedsføringsformål, kan du fravælge denne deling ved at kontakte forbrugeranliggender.

Vi vil forsøge at efterkomme din(e) anmodning(er) så hurtigt som muligt. Bemærk venligst, at hvis du fravælger modtagelse af markedsføringsrelaterede meddelelser fra os, kan vi stadig sende dig vigtige administrative meddelelser, som du ikke kan fravælge.

 

Hvordan du kan få adgang til, ændre eller slette dine personoplysninger

 

Hvis du gerne vil gennemgå, berigtige, opdatere, skjule, begrænse eller slette personoplysninger, som du tidligere har tilvejebragt for os, gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, eller hvis du ønsker at anmode om at modtage en elektronisk kopi af dine personoplysninger med henblik på at sende dem til et andet selskab (i det omfang denne ret til dataoverførbarhed tildeles dig i henhold til gældende lovgivning), kan du kontakte os ved at kontakte forbrugeranliggender. Vi vil svare på din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning. [*]

 

Af hensyn til din beskyttelse kan vi kun efterkomme anmodninger fsva. de personoplysninger, der er knyttet til den specifikke e-mailadresse, som du bruger til at sende os din anmodning, og vi skal muligvis bekræfte din identitet, inden vi efterkommer din anmodning. Vi vil forsøge at efterkomme din anmodning så hurtigt som muligt.

 

Bemærk venligst, at vi muligvis skal beholde visse oplysninger til dokumentopbevaringsformål og/eller for at gennemføre eventuelle transaktioner, som du begyndte forud for anmodningen om en ændring eller sletning (f.eks. når du foretager et køb eller deltager i en kampagne, vil du muligvis ikke kunne ændre eller slette de tilvejebragte personoplysninger, indtil efter gennemførslen af et sådant køb eller en sådan kampagne), eller for at kunne efterkomme fravalgsanmodninger.

 

OPBEVARINGSPERIODE

Vi opbevarer personoplysninger så længe som nødvendigt eller tilladt i henhold til formålet/formålene, hvortil de blev indsamlet og i overensstemmelse med gældende lov og virksomhedspolitik. [*]

 

Kriterierne, der anvendes til bestemmelse af vores opbevaringsperioder omfatter:

  • Den tidsperiode under hvilken vi leverer tjenesterne til dig (for eksempel, så længe du har en konto hos os eller fortsætter med at bruge tjenesterne),
  • Den tidsperiode under hvilken vi har et løbende forhold til dig;
  • Hvorvidt der er en lovlig forpligtelse, som vi er underlagt (for eksempel kræver visse love, at vi fører optegnelser over dine transaktioner i en vis periode, før vi kan slette dem), og
  • Hvorvidt opbevaring er tilrådeligt på grund af vores juridiske position (fsva. gældende forældelsesperioder, retssager, offentlige undersøgelser eller lovgivningsmæssige hensyn).

 

TREDJEPARTSTJENESTER

 

Denne databeskyttelsespolitik omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for, eventuelle tredjeparters databeskyttelses- eller andre praksisser, herunder eventuel tredjepart, der driver eventuelt websted eller tjeneste, som tjenesterne linker til. Medtagelsen af et link på tjenesterne indebærer ikke godkendelse af det linkede websted eller tjeneste af os eller af vores datterselskaber eller associerede selskaber.

 

Desuden er vi ikke ansvarlige for dataindsamlings-, brugs-, videregivelses- eller sikkerhedspolitikkerne eller -praksisserne tilhørende andre organisationer eller eventuelle andre app-udviklere, app-udbydere, udbydere af sociale medieplatforme, operativsystemudbydere, trådløse tjenesteudbydere eller enhedsproducenter, herunder med hensyn til personoplysninger, som du videregiver til andre organisationer gennem eller i forbindelse med appsene eller vores sociale mediesider.

 

VORES ANNONCERING

 

Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer for varer og tjenester, som kan være af interesse for dig, når du tilgår og bruger tjenesterne og andre websteder eller onlinetjenester. [*]

Sådanne annoncer vises baseret på din adgang til og brug af vores tjenester og andre websteder eller onlinetjenester på enhver af dine enheder, samt på oplysninger modtaget fra tredjeparter.

 

 

Tredjepartsannonceringsvirksomheder muliggør dette ved at anbringe eller genkende en unik cookie på din browser (herunder ved brug af pixel tags). De bruger også disse teknologier, sammen med de oplysninger, som de indsamler om din onlinebrug, til at genkende dig på tværs af de enheder, som du bruger, såsom en mobiltelefon og en bærbar computer. Hvis du vil have flere oplysninger om denne praksis, og for at finde ud af, hvordan du fravælger den på skrivebords- og mobilbrowsere på den pågældende enhed, hvorpå du tilgår denne databeskyttelsespolitik, bedes du besøge http://optout.aboutads.info/#/ og http://optout.networkadvertising.org/#/.

 

MINDREÅRIGE

 

Medmindre andet er angivet, er tjenesterne ikke rettet mod mindreårige som defineret i gældende lovgivning. I USA er mindreårige f.eks. enkeltpersoner under 13 år, og i EØS overholder vi medlemsstaternes love, og vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra mindreårige. Hvis du tilvejebringer personoplysninger om mindreårige for os, erklærer du, at du er behørigt bemyndiget til at gøre det, og at du efter anmodning kan påvise en sådan bemyndigelse.

 

RETSKREDS OG GRÆNSEOVERSKRIDENDE OVERFØRSEL

 

Dine personoplysninger kan opbevares og behandles i ethvert land, hvor vi har faciliteter, eller hvor vi ansætter tjenesteudbydere, og ved at bruge tjenesterne forstår du, at dine personoplysninger vil blive overført til lande uden for dit bopælsland, til virksomheder, der kan have databeskyttelsesregler, der adskiller sig fra dit eget lands regler. Under visse omstændigheder kan domstole, retshåndhævende myndigheder, tilsynsmyndigheder eller sikkerhedsmyndigheder i de pågældende andre lande have ret til at få adgang til dine personoplysninger. [*]

 

Nogle af landene uden for EØS anerkendes af Europa-Kommissionen som ydende et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i henhold til EØS-standarderne (den fulde liste over disse lande er tilgængelig her. For overførsler fra EØS til lande, der ikke anses for at yde et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau af Europa-Kommissionen, har vi indført passende foranstaltninger, såsom standardkontraktbestemmelser vedtaget af Europa-Kommissionen for at beskytte dine personoplysninger. Du kan få en kopi af disse foranstaltninger ved at klikke her.

 

FØLSOMME PERSONOPLYSNINGER

 

Medmindre vi specifikt anmoder om det, beder vi dig om ikke at sende os, og ikke videregive, eventuelle følsomme personoplysninger (f.eks. CPR-numre, oplysninger vedrørende race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religion eller andre overbevisninger, biometriske eller genetiske karakteristika, straffeattest eller fagforeningsmedlemskab) på eller gennem tjenesterne eller på anden måde til os.

 

TREDJEPARTSBETALINGSTJENESTE

 

Vi kan bruge en tredjepartsbetalingstjeneste til at behandle betalinger foretaget gennem tjenesterne. Hvis du ønsker at foretage en betaling gennem tjenesterne, vil dine personoplysninger blive indsamlet af en sådan tredjepart og ikke af os, og vil være underlagt tredjepartens databeskyttelsespolitik, snarere end denne databeskyttelsespolitik. Vi har ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for denne tredjeparts indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger.

 

OPDATERINGER TIL DENNE DATABESKYTTELSESPOLITIK

 

"SIDST OPDATERET"-teksten øverst i denne databeskyttelsespolitik angiver, hvornår denne databeskyttelsespolitik sidst blev revideret. Eventuelle ændringer træder i kraft, når vi offentliggør den reviderede databeskyttelsespolitik på tjenesterne. Din brug af tjenesterne efter disse ændringer betyder, at du accepterer den reviderede databeskyttelsespolitik.

 

SÅDAN KONTAKTER DU OS

 

Klik her for at identificere den dataansvarlige, der er ansvarlig for indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger i henhold til denne databeskyttelsespolitik.

 

Hvis du har eventuelle spørgsmål om denne databeskyttelsespolitik, bedes du kontakte forbrugeranliggender eller:

 

Colgate-Palmolive Company

300 Park Avenue

New York, NY 10022

USA

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER FOR EØS

 

Du kan indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed i dit land eller dit område, eller hvor en påstået overtrædelse af gældende databeskyttelseslovgivning har fundet sted. En liste over databeskyttelsesmyndigheder er tilgængelig på http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

 

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF DENNE SIDE

 

Dine personlige data indsamles af Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IC: 27580792 (“Controller”). Vi gemmer dine oplysninger i vores databaser og bruger dem til at opretholde din kontoprofil, svare på dine spørgsmål om vores firma og dets produkter og tjenester, kontakte dig hvis du vinder i vores kampagner og events, der kræver tilmelding, og til markedsføringsformål, f.eks at sende dig nyhedsbreve, tilbud, undersøgelser og andre oplysninger via e-mail. Indtastning af personoplysninger er frivillig. Indsamlede personoplysninger kan deles mellem Hill's Pet Nutritions gruppe af virksomheder og tjenesteydere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Nogle af dem kan være placeret i lande uden for EU, så du accepterer også overførslen af dine personoplysninger uden for EU. Dine personoplysninger behandles kun i overensstemmelse med de gældende love. Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger, der er opbevaret hos os, berigtige, slette og indvende samt andre rettigheder i henhold til Databeskyttelsesloven.

 

Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. ("Hills") opretholder dette internetsted som en service til internetfællesskabet. Indholdet (billeder og tekst) placeret af Hill's eller dets tilknyttede selskaber og Colgate-Palmolive Company er ophavsretligt beskyttet. De navne, logoer, etiketter og indpakningsdesigns ( "varemærker"), der vises på denne hjemmeside, tilhører Hill's Pet Nutrition Inc., dets koncernselskaber eller dets licensgivere, hvor angivet. Ved at placere disse varemærker på sitet, giver Hill's ikke licens til at bruge eller gengive dem. Mærkning af varemærker betegner kun Hill's varemærkeejerskabsstatus i USA. Status og markeringer af varemærker kan variere fra land til land. Du kan downloade indholdet fra denne hjemmeside, men kun til personlig og ikke-kommerciel brug. Indholdet må ikke på anden måde kopieres og må ikke ændres.

 

Hill's vil bestræbe sig på at stille nøjagtige og opdaterede oplysninger til rådighed, men garanterer ikke og foregiver ikke, at disse er nøjagtige og udtømmende, og i det størst mulige omfang tilladt i henhold til gældende lovgivning fralægger Hill's sig enhver form for garantier, vilkår og andre betingelser i forbindelse med dette websted og dets indhold inklusive enhver form for garantier, vilkår og betingelser, der måtte være underforstået, og hvad enten de vedrører kvalitet, egnethed til formålet, adkomst, manglende krænkelse eller andet.

 

Uanset om det modsatte måtte være udtrykt på nogen anden måde skal intet i disse betingelser og vilkår fortolkes som Hill’s fralæggelse eller begrænsning af ansvaret for død eller personskade som følge at dets uagtsomhed, for bedrageri eller for nogen anden eller for nogen anden form for ansvar, som i henhold til gældende lovgivning ikke kan fralægges eller begrænses. Lovmæssige rettigheder for brugere i deres egenskab af forbrugere har ingen indvirkning på disse vilkår.

 

Med forbehold af foregående afsnit skal Hill’s under ingen omstændigheder holdes ansvarlig (det være sig for aftalebrud, uagtsomhed eller enhver anden årsag) for nogen form for tab af fortjeneste, pønal erstatning eller særlig skadeserstatning, mistet salg, tabt indtjening, tab af brug af computerudstyr, software eller data, tabt eller spildt ledelses- eller personaletid eller for nogen form for indirekte, følgetab eller særlige tab, hvordan de end måtte være opstået.

 

Hill's maksimale samlede ansvar over for dig i forbindelse med denne hjemmeside, om det er kontrakt, tort, herunder uden begrænsning, uagtsomhed eller andet, er hermed udelukket.

 

Hill's er ikke ansvarlig for skader af nogen art som følge af din manglende mulighed for at få adgang til en hjemmeside drevet af Hill's eller din tillid til oplysningerne på hjemmesiden.

 

Hvis du klikker på visse links på www.HillsVet.dk og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller andre medlemmer af Hill's gruppe af virksomheder, vil det føre dig ind på andre hjemmesider for hvilke www.HillsVet.dk og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller andre medlemmer af Hill's koncernen, ikke påtager sig noget ansvar for.

 

Hill's indsamler kun personlige oplysninger med dit frivillige samtykke. Hill's anvender disse oplysninger i henhold til sin politik om privatlivets fred, som er beskrevet nedenfor.

 

Alle ikke-personlige oplysninger, meddelelser eller materiale, der sendes til www.HillsVet.com og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller øvrige selskaber i Hill's koncernen eller sendes til Hill's på e-mail, betragtes som ikke-fortrolige. Det betyder, at Hill's er berettiget til frit at bruge disse oplysninger i egen interesse. Vi er berettiget til at bruge alle ideer, koncepter, know-how eller teknikker indeholdt i sådanne oplysninger til et hvilket som helst formål, herunder udvikling, produktion eller markedsføring af produkter. Oplysninger, der sendes til www.HillsVet.com og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller øvrige selskaber i Hill's koncernen, skal være korrekte og lovlige og må ikke overtræde andres rettigheder.

 

Hill’s forbeholder sig ret til at tilbagetrække produkter, der henvises til på www.HillsVet.com og andre domæner ejet og drevet af Hill's eller andre selskaber i Hill's koncernen, og ændre denne juridiske erklæring på et hvilket som helst tidspunkt.

 

Fortrolighedspolitik og børnefortrolighedspolitik

 

Hill's respekterer privatlivets fred for sine online besøgende. Vores fortrolighedspolitik er skitseret nedenfor. I takt med at internettets teknologi ændres, kan denne politik også ændre sig. Enhver ændring vil omgående blive rapporteret på disse sider.

 

En særlig bemærkning til forældre og værger

 

Hill's værner om børns personlige oplysninger. Vi erkender, at børns brug af e-mail og internet giver særlig grund til beskyttelse af personlige oplysninger samt sikkerheden af samme.

Det er Hill's intention at overholde Children's Advertising Review Unit ("CARU") Guidelines for Advertising på nettet og online services, herunder dets retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger fra mindreårige. Hill's påminder og opfordrer alle forældre til at kontrollere og overvåge børnenes online-aktiviteter. Hjælp os med at beskytte børns personlige data ved at sikre, at de aldrig sender e-mails eller personlige oplysninger til dette websted uden forældrenes samtykke.

 

Controlleren af personoplysninger er Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. med hjemsted på adressen Prag 4, Na Pankráci 1724/129, Postnummer 140 00, Tjekkiet.

 

Hill's Pet Nutrition cookie-politik - Europa

 

Vi bruger cookies og lignende teknologi på vores hjemmesider. Denne meddelelse indeholder oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan styre dem.

 

Når du bruger dette websted (og alle websteder, der drives af os og vores søsterselskaber), accepterer du brugen af cookies (og lignende teknologi) i overensstemmelse med denne meddelelse. Du accepterer specielt brugen af analyse-, reklame- og funktionalitetscookies til de formål, der er beskrevet nedenfor.

 

Hvis du ikke accepterer brugen af disse cookies, se venligst afsnittet nedenfor med over­skriften ‘Sådan styres eller slettes cookies’ for yderligere instruktioner.

 

Hvad er en cookie?

 

Cookies er små filer med bogstaver, og tal, som downloades til computeren eller den mobile enhed, når du besøger et websted. Cookies sendes derefter tilbage til det oprindelige web­sted ved hvert efterfølgende besøg eller til et andet websted, som genkender denne cookie. Cookies er nyttige, fordi de tillader et websted at genkende en brugers enhed.

 

Cookies udfører en mængde forskellige opgaver som f.eks. lader dig navigere mere effektivt mellem siderne, husker dine præferencer og generelt forbedrer  brugeroplevelsen. De kan også medvirke til at sikre, at de reklamer, som du ser online, er mere relevante for dig og dine interesser.

 

Vi anvender to hovedkategorier af cookies:

 

Førsteparts cookies, ekspederes direkte af os til din computer.

 

Tredjeparts cookies, ekspederes af en tredjepart på vores vegne. Vi bruger tredjeparts cookies som hjælp til at analysere vores websteder og anvendelsen af dem og til at aktivere skræddersyet reklame (som beskrevet nedenfor).

 

Hvordan bruger vi cookies?

 

Nedenstående tabel viser, hvordan vi og tredjeparter bruger cookies på vores websteder. Disse anvendelser omfatter brug af cookies til:

 

løbende at forstå det samlede antal besøgende på vores websteder og de typer af internet-browsere (f.eks. Firefox, Safari eller Internet Explorer) og operativsystemer (f.eks. Windows eller Macintosh), der anvendes af vores besøgende:

 

at overvåge vores websteders ydeevne, herunder hvordan de besøgende navigerer på vores websteder og til at forbedre vores websteder;

 

tilpasse og forbedre din online-oplevelse; og

 

at muliggøre skræddersyede Hill’s og tredjeparts reklamer både på og uden for vores websteder.

 

Hvilke af typer cookies bruger vi?

 

De typer af cookies, der bruges på vores websteder, kan inddeles i en af fire kategorier, nemlig ’væsentlige webstedscookies', 'funktionalitetscookies’, ’analysecookies' og 'reklamecookies’. Følgende tabel giver dig flere oplysninger om hver kategori og anvendelsen af de cookies, vi opretter:

 

Type af Cookie

Hvad den gør

Kilde og spærring

Væsentlige hjemmeside-cookies

Disse cookies er væsentlige til at gøre det muligt for dig at bevæge dig rundt på vores websteder og til at bruge deres funktioner. Disse cookies indsamler ikke oplysninger om dig, som kan anvendes til markedsføring eller husker, hvor du har været på internettet. Disse cookies er ofte sessionsspecifikke, og de udløber, når dit besøg på webstedet (session) er afsluttet. Denne kategori af cookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s 
(first party cookies)

Funktionalitets-cookies

Disse cookies tillader vores websteder at huske de valg, du foretager (som f.eks. dit brugernavn, sprog eller land) og at give forbedrede, mere personlige egenskaber. De oplysninger, disse cookies indsamler, kan være anonymiseret, og de kan ikke spore din browseraktivitet på andre websteder. Denne kategori af cookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s 
(first party cookies)

Funktionalitets- og reklame-cookies

Disse cookies bruges til at levere noget indhold på vores websteder ved hjælp af YouTube. Data indsamlet af Google kan også anvendes af Google og dets partnere til andre formål, herunder tilvejebringelse af skræddersyet reklame både på og uden for vores websteder.

YouTube (opt-out)

Analyse-cookies

Disse cookies, herunder cache cookies, er fastsat af Google Analytics, Omniture samt Fabric og Quantcast og bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores websteder, herunder antallet af besøgende, de websteder, der henviste dem til vores websteder og de sider, de besøgte på vores websteder. Vi bruger disse oplysninger til at udarbejde rapporter og som hjælp til at forbedre vores websteder, for eksempel ved at lade os vide, hvis brugerne finder fejl og ved at sikre, at brugerne let kan finde det, de søger. Disse cookies forbliver typisk på din computer, indtil du sletter dem.

Omniture (opt-out
Google Analytics (opt-out)

Fabric (opt-out)

Quantcast (opt-out)

Reklame-cookies

Disse cookies bruges til at indsamle data om websteder og enkelte sider, som brugerne besøger både på og uden for vores websteder (som for eksempel kan angive dine interesser og andre egenskaber). De bruges typisk til at levere reklamer og anden marketingkommunikation, der er mere relevant for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en reklame samt som hjælp til at måle effektiviteten af reklamekampagnen. De er som regel placeret af annoncenetværk med vores tilladelse. De bliver på din computer, medmindre du sletter dem, og de husker, at du har besøgt et websted. De kan også vise, om du ankom til vores websted via et reklamelink.

Disse oplysninger deles med andre organisationer som f.eks. annoncører og vores kontrahenter, der kan bruge dem med oplysninger om, hvordan du bruger andre websteder, herunder for at identificere fælles interesser og adfærd på tværs af grupper af brugere, der besøger vores (og andre) websteder.

AddThis (opt-out
AppNexus (opt-out
Doubleclick (opt-out
Facebook (opt-out
Media6Degrees (opt-out
Mediamind (opt-out
Twitter 
Yahoo (opt-out)

Fabric (opt-out)

 

Andre lignende teknologier

 

Som det er tilfældet med mange websteder, bruger vi teknologier svarende til cookies, herunder lokalt delte objekter (undertiden kaldet flash-cookies "), browser historie sniffing, browser fingeraftryk og pixel tags (undertiden kaldt ’web beacons’).Dette giver os og vores leverandører oplysninger om, hvordan vores websteder og disses indhold bruges af de besøgende, og det giver os mulighed for at identificere, om din computer eller enhed tidligere har besøgt vores websteder eller andre websteder.

 

Vores servere registrerer automatisk din IP-adresse, når du besøger vores websteder, og vi kan knytte den sammen med dit domænenavn eller din internet-udbyder. Vi kan også opfange visse "clickstreamdata" vedrørende din brug af vores websteder. Clickstreamdata omfatter eksempelvis oplysninger om din computer eller enhed, webbrowser og operativsystem og deres indstillinger, den henvisende side der førte dig til vores websteder, de sider og det indhold du ser eller klikker på under dit besøg, og hvornår og hvor længe du gør det, emner du downloader, det næste websted du besøger, når du forlader vores websteder, og eventuelle søgeord, du har indtastet på vores websteder eller et henvisningswebsted.

 

Hvordan man kontrollerer eller sletter cookies

 

Du har ret til at vælge, om du ønsker at acceptere cookies eller ej, og vi har nedenfor for­klaret, hvordan du kan udøve denne ret. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise cookies, vil du ikke være i stand til at bruge den fulde funktionalitet på vores websteder, og al kommunikation, du modtager fra os, kan være mindre relevant for dig, end den kunne have været. Du skal også forstå, at hvis du vælger selv at administrere dine cookie-indstillinger, vil vores cookie styreværktøj placere en cookie på din enhed til at indfri dine valg. Hvis du sletter eller fjerner cookies fra din enhed, vil du også fjerne denne præference-cookie, og du bliver nødt til at forny dine valg.

 

Du kan blokere cookies ved hjælp af opt-out-links angivet i tabellen ovenfor, eller ved at ændre dine browserindstillinger, så cookies fra vores websteder ikke kan placeres på din computer eller mobile enhed. Du gør dette ved at følge de instruktioner, du får fra din browser (normalt placeret under “Help”, “Tools” eller “Edit”). Deaktivering af en cookie eller kategori af cookies sletter ikke cookien fra din browser, du skal selv gøre det inde i din browser.

 

Yderligere oplysninger om cookies, herunder hvordan du ser, hvilke cookies der findes på din enhed, og hvordan du skal håndtere og slette dem, finder du på www.allaboutcookies.org.

 

Cookies, der er blevet oprettet tidligere

 

Hvis du har deaktiveret én eller flere cookies, kan vi stadig bruge oplysningerne indsamlet fra cookies, før du deaktiverede dem. Men vi vil stoppe med at bruge den deaktiverede cookie til at indsamle yderligere oplysninger.

 

NYD HJEMMESIDEN!

© 2015 Hill's Pet Nutrition, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.