Skip to Main Content

Vores virksomhed

 • Hvem er vi

  Virksomheden, der blev inspireret af en førerhund

  I dag viderefører Hill's™ Pet Nutrition traditionen for omsorg, der begyndte i 1939 med en bemærkelsesværdig dyrlæge. Vores foder, Prescription Diet, Science Plan, Ideal Balance og Vet Essentials, er af den højeste kvalitet inden for foder, som man kan få. Vi gør en forskel for mennesker og deres hunde og katte verden over.

   

  Sortimentet af Hill’s™-foder startede i 1939. Dr. Mark L. Morris Sr. troede på, at visse helbredsmæssige problemer hos hunde og katte kunne kontrolleres gennem omhyggeligt formuleret ernæring. Hans ideer var visionære inden for veterinærmedicin, og han fik hurtigt chancen for at bevise sin teori.

   

  En ung blind mand ved navn Morris Frank spurgte Dr. Morris, om der kunne gøres noget for at redde hans førerhund, Buddy, som havde nyreproblemer. Resultatet af Dr. Morris' anstrengelser var den ernæringsmæssige opskrift, der blev det første produkt i Hill’s Prescription Diet-serien af terapeutisk foder, og verdens første foder udviklet med fokus på nyresundhed. Kort efter blev Hill’s Pet Nutrition grundlagt, og interessen for klinisk ernæring blev vakt til live . Det første terapeutiske hundefoder udviklede sig til at blive Hill's™ Prescription Diet™ k/d™, og det sælges stadig i dag.

  Vision

  Vision

  At gøre ernæring til en hjørnesten i veterinærmedicin.

  Mission

  Vores mission er at berige og forlænge det specielle bånd mellem mennesker og deres hunde og katte.

  Filosofi

  Filosofi

  Vi tror på, at alle dyr - både din hund eller kat og alle de kæledyr vi passer på - bør blive elsket og plejet igennem deres levetid.

  Hill's™ engagement i dyrevelfærd

  Vi tror på at kvalitetspleje til hunde og katte omfatter optimal ernæring, veterinær sundhedspleje, daglig motion og et berigende miljø med masser af kærlighed. Alle hunde og katte hos Hill's Pet Nutrition lever i et sådant miljø. Vi bruger kun medfølende, ikke-invasive metoder, der er nødvendige for at udvikle den ernæringsmæssig teknologi, så hunde og katte verden over kan leve et langt og sundt liv. Vores gennembrud indenfor foder til hunde og katte er uovertruffent i dyrefoderindustrien, og vi har opbygget vores forretning og omdømme ved altid at have de højeste etiske standarder.

  Ernæringsmæssige forskning og innovation

  Hill's beskæftiger mere end 150 dyrlæger, Ph.D. ernæringseksperter og foderforskere, som hver dag arbejder på, at skabe nye produkter samt forbedre de eksisterende produkter og herved hjælpe din hund eller kat til at leve et langt og sundt liv. Hill's forskere skriver mere end 50 forskningsdokumenter og tekstbogs-kapitler hvert år, og underviser på de førende veterinærskoler over hele verden, så vi kan anvende vores viden og ekspertise i alle Hill's™ produkter.

   

  Vores foder til hunde og katte er sammensat for at opnå optimal balance af næringsstoffer og den bedste smag. Vi ved, at den bedste ernæring for dit dyr ikke kun imødekommer dens behov, men også undgår overskydende næringsstoffer, såsom fedt og salt, som kan være skadelige over tid.

   

  Hill’s investering i læring, teknologi og talentfulde forskere gennem lang tid har bidraget til at udvikle førende produktinnovation, som indeholder den mest omfattende serie af produkter indenfor klinisk ernæring til syge dyr, dyr i risiko og til raske dyr. Din hund eller kats velbefindende er vores belønning.

   

  Hill's Pet Nutrition Center i Topeka, Kansas, er et center med det højeste niveau af udvikling, som illustrerer vores engagement i at forbedre sundheden hos katte og hunde. Udover en stab af dyrlæger og specialister i ernæring og intern medicin, har vi også en stab af hunde og katte. Vores behårede medarbejdere tester vores produkter, hvilket sikrer, at hunde og katte får den bedste ernæring med den bedste smag. Til gengæld giver vi dem alt en hund og kat kan drømme om; rene omgivelser med rigeligt af plads, motionsområder, et agilitykursus og rigeligt med venner, både mennesker og dyr. Hvert dyr har sit dedikerede hold, og de udvikler et stærkt tillidsforhold, ligesom dig og din hund eller kat gør. Lær mere om vores engagement i dyrevelfærd.

   

  Vores produkter er blevet betroet af millioner af hunde- og katteejere siden 1948, og i dag anbefaler dyrlæger at fodre med Hill’s mere end noget andet mærke, ligesom de selv anvender Hill’s til deres egne dyr.

  Innovations & Innovationer og produktideer — Indsend patenterede innovationer eller nye produktideer

 • Arven om pleje

  Historien om Hill's Pet Nutrition

  I 1928, etablerede dr. Mark L. Morris Sr. Raritan Hospital for Animals i Edison, New Jersey. På den tid, var dette en ud af, kun to, smådyrshospitaler i USA. Dr. Morris mente, at ernæring spillede en vigtig rolle for dyrenes sundhed. Han udviklede det første Prescription Diet™-foder i et forsøg på at hjælpe en af Amerikas første førerhunde, der blev ramt af en nyresygdom. Nu, årtier senere, arbejder Hill's™ Pet Nutrition på at give hunde og katte et langt og sundt liv. Læs hele historien om Hill's™ Pet Nutrition.

  Historien om Hill's™ Pet Nutrition.

  Vi tror på, at kvalitetspleje til hunde og katte omfatter optimal ernæring, veterinær sundhedspleje, daglig motion og et berigende miljø med masser af kærlighed. Alle hunde og katte hos Hill's™ Pet Nutrition lever i et sådant miljø. Vi bruger kun medfølende, ikke-invasive metoder, der er nødvendige for at udvikle ernæringsmæssig teknologi, så hunde og katte verden over kan leve et langt og sundt liv. Vores gennembrud indenfor produktion af foder til hunde og katte er uovertruffent, og vi har opbygget vores forretning og omdømme ved altid at have de højeste etiske standarder. I 1928, etablerede dr. Mark L. Morris Sr. Raritan Hospital for Animals i Edison, New Jersey. På den tid, var dette en ud af, kun to, smådyrshospitaler i USA. I 1939, mente dr. Morris, at ernæring spillede en vigtig rolle for dyrenes sundhed.

   

  Hver dag beviser vi, at videnskabelig teknologi af høj kvalitet og medfølende dyrepleje går hånd i hånd, når det gælder opnåelse af et sundt liv for hunde og katte. Det er derfor, Hill's™ kun støtter og udøver ansvarlig, omsorgsfuld og human behandling af hunde og katte. Alle undersøgelser der udføres eller er støttet af Hill's™ - uanset om det er på Hill's™ Pet Nutrition Center eller eksternt i forbrugernes hjem, veterinærskoler eller andre steder - skal opfylde følgende strenge Hill's™-politik for at sikre exceptionel dyrepleje:

   

  I slutningen af 1930’erne var, Morris Frank, en ung blind mand på turne rundt om i landet med sin førerhund Buddy for at promovere Seeing Eye® hunde. Schæferen Buddy led imidlertid af nyresvigt og Mr. Frank spurgte dr. Morris om hjælp. Dr. Morris mente, at lidelsen var et resultat af dårlig ernæring, og startede udviklingen af et nyt hundefoder for at hjælpe Buddy. Med sin kone, Louise Morris, i køkkenet, sammensatte dr. Morris et hundefoder. Louise og tre andre kvinder fortsatte med at lave foderet i familiens kælder og opbevarede det i Ball® glas. Raritan Ration B var forløberen til Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ Canine og er udviklet til hunde med nyresvigt og nyreinsufficiens.

   

  Når man studerer, hvordan et næringsstof absorberes, distribueres, opbevares, anvendes og frigives af en hunds eller kats krop, anvender vi kun forskningsmetoder, der er det veterinære svar på humane ernæringsmæssige eller medicinske undersøgelser. Hill's™hverken støtter eller gennemfører undersøgelser, der forårsager smerte eller gør skade på hunde eller katte. Dette er baseret på den overbevisning, at hvad der er smertefuldt for mennesker, også er smertefuldt for hunde og katte. I de følgende år udviklede partnerskabet mellem dr. Morris og Hill Packing Company sig til Hill's Pet Nutrition, og det fortsatte med at vokse og nye diæter af terapeutisk foder blev tilføjet til Prescription Diet produktserien. Dr. Morris etablerede et forskningslaboratorium i Topeka i 1951, da fire Prescription Diet diæter til hunde blev tilgængelige.

   

  Vi gennemfører kun kliniske studier, hvis vi har overbevisende dokumentation for, at vi kan forbedre sundheden og velfærden hos hunde og katte. Disse studier resulterer ofte i banebrydende ernæringsmæssige resultater, der forbedrer livet for millioner af hunde og katte. Dr. Morris' søn, dr. Mark Morris Jr., fortsatte med at gøre Hill's Pet Nutrition større over de næste årtier. Dr. Morris Jr. bemærkede et behov for foder af høj kvalitet til brug i forbindelse med forskning. Derfor udviklede han et foder til raske dyr. I 1968 var foderserien Hill's™ Science Plan™, gjort tilgængelig gennem dyrlæger og andre der arbejdede professionelt med dyr. Serien er vokset siden dengang og indbefatter i dag mere end 50 fodertyper til såvel forskellige livsstadier som specielle behov hos raske hunde og katte.

   

  Vi stræber hele tiden efter at finde metoder til at reducere behovet for dyreforsøg. Et betydeligt antal af de hunde og katte, der deltager i vores fodringsforsøg, testes i hjemmet. Vores dyrlæger og ernæringseksperter er dygtige til at udvikle metoder, der simulerer dyrets system. For eksempel har vi udviklet og udgivet en matematisk formel, baseret på ernæringsprofilen for foderet, der præcist forudsiger pH-værdien i kattes eller hundes urin uden dyreforsøg. I 1976 købte Colgate-Palmolive Company Hill's Pet Nutrition. I dag er Hill's™ hunde- og kattefoder tilgængeligt i 86 lande rundt om i verden. Virksomhedens salg nåede 1 milliard $ i 1999, og fortsætter med at stige hvert år. Dyrlæger over hele verden anbefaler at fodre med Hill’s mere end noget andet mærke, ligesom de selv anvender Hill’s til deres egne dyr. I dag inkluderer Hill’s produktserier mere end 60 Prescription Diet fodertyper og mere end 50 Science Plan fodertyper til hunde og katte.

   

  For at sikre dyreejere, at vores terapeutiske foder er sikkert og effektivt, støtter vi undersøgelser med anvendelse af hunde og katte med naturligt forekommende sygdomme eller tilstande. Vi deltager ikke i undersøgelser, hvor kirurgiske eller ikke-kirurgiske metoder anvendes til at skabe eller simulere sygdomstilstande. I Hill's Pet Nutrition Center i Topeka, Kansas, arbejder en stab af dyrlæger og specialister i ernæring og intern medicin sammen med en stab af hunde og katte på at udvikle næringsrigt og velsmagende foder til hunde og katte. Hver hund og kat har et hold til at sørge for rene og omgivelser med rigeligt af plads, motionsområder, et agilitykursus og rigeligt med venner, både mennesker og dyr. Faciliteterne er i verdensklasse og vi har tillige et fuldt udstyret dyrehospital, godkendt af American Animal Hospital Association (AAHA). Dette betyder at hospitalet er i overensstemmelse med den højeste standard af smådyrshospitaler i dag.

   

  Hill 's™ Pet Nutrition Center, og en hvilken som helst ekstern facilitet, som Hill's™ støtter, skal opfylde eller overgå alle lovgivningsmæssige standarder for dyrepleje i industrien. Til alle undersøgelser på eksterne faciliteter, udnævner vi og støtter dyreplejere, der har ansvaret for at sikre omsorg for det enkelte dyr, og som har det overordnede ansvar for at sørge for motion og et socialt beriget miljø. Vores engagement for at styrke og forlænge forholdet mellem mennesker og deres hunde eller katte fortsætter, efter vi er kommet ind i det 21. århundrede. Vi udvider vores produktsortiment internationalt, udvider vores state-of-the-art-faciliteter og udvikler nye programmer til at holde din hund eller kat sund og glad.

   

  Vi offentliggør resultaterne af vores undersøgelser for at fremme kendskabet til ernæringsmæssig sundhedspleje og for at forhindre unødvendig gentagelse af forsøg med hunde og katte.

  Hill's™ bruger kun data fra dyreforsøg fra det offentlige domæne, der er blevet udført i henhold til Globale Animal Welfare Policy.

  Hill's Pet Nutrition tidslinje

  Kast et blik på Hill's gennem årene!

  1939

  Morris Frank møder Dr. Morris Sr. ved en frokost og beder ham om at undersøge sin førerhund Buddy. Dr. Morris diagnosticerer nyresvigt. Han mener, at Buddy kan hjælpes med den kost, han har udviklet, og sender Mr. Frank hjem med Raritan Ration B. Dette foder var forløberen for Prescription Diet™ k/d™ Canine og er udviklet til at hjælpe hunde med nyresvigt og nyrelidelser. Dr. Morris kommer Raritan Ration B på glas.

  1948

  Dr. Mark Morris arbejder med Burton Hill's, fra Hill's Packing Company, for at komme Canine k/d™, tidligere kendt som Raritan Ration B, og Canine p/d™, tidligere kendt som Raritan Ration C, på dåse. Dr. Morris etablerer en velgørende organisation for små dyr, der senere skal blive kendt som Morris Animal Foundation - en organisation hvor dyrene er nummer 1, og deres velfærd og sundhed således urokkeligt er organisationens primære fokus.

  1949

  Prescription Diet™ i/d™ udvikles til mave-tarm-lidelser hos hunde. Prescription Diet™ r/d™ udvikles til hunde med overvægt.

  1958

  Hill's Packing Company etablerer fabrikker i Kansas, South Carolina, South Dakota, Ohio, Arkansas, Massachusetts og Washington.

  1960

  Dr. Morris Sr. bliver præsident for American Veterinary Medical Association (AVMA).

  1962

  Burton Hill dør; Richard L. Davis erstatter ham som præsident for Hill's™ Pet Nutrition.

  1964

  Prescription Diet™ h/d™ udvikles til hunde og katte med hjertesvigt og hjertesygdomme.

  1965

  Prescription Diet™ d/d™ udvikles til hunde og katte med dermatologiske lidelser forbundet med visse fødevareallergier.

  1966

  Richard L. Davis dør; Don F. Hogue erstatter ham som præsident for Hill's™ Pet Nutrition.

  1968

  Riviana Foods køber Hill's™ Pet Nutrition og dens diæter og indgår en kontrakt med Mark Morris Associates om at udvikle nye diæter til hunde og katte.

  1968

  Dr. Mark Morris Jr. skaber Science Plan™, der er en serie af kost til sunde hunde og katte. Det første Science Plan™-foder, Adult Maintenance, markedsføres.

  1971

  Prescription Diet™ c/d™ udvikles til katte med sygdomme i de nedre urinveje.

  1976

  Colgate-Palmolive Company erhverver Riviana Foods.

  1977

  Prescription Diet™ u/d™ udvikles til hunde med urinvejssygdomme som følge af calciumoxalat, urat og cystin.

  1979

  Science Plan™ Senior udvikles til geriatrisk velvære.

  1981

  Bob Wheeler bliver præsident for Hill's™ Pet Nutrition. Prescription Diet™ s/d™ udvikles til hunde med urinvejskomplikationer, der skyldes struvit blæresten. Dette revolutionerende nye produkt kunne faktisk hjælpe kroppen med opløse visse typer blæresten hos hunde.

  1983

  Første udgivelse af Small Animal Clinical Nutrition lærebog, med Dr. Morris Jr. som medforfatter, bliver den definitive lærebog om ernæring til hunde og katte og brugt i veterinære uddannelsesinstitutioner verden over.

  1987

  Prescription Diet™ w/d™ udvikles til kæledyr med behov for vægtkontrol samt til fiber-responsive lidelser og fordøjelsesproblemer.

  1992

  Prescription Diet™ a/d™ udvikles til assisteret fodring og restitution.

  1993

  Dr. Mark Morris Sr. går bort i en alder af 92.

  1994

  Prescription Diet™ t/d™ udvikles til til mundpleje.

  1996

  Science Plan™ Large Breed Growth til hvalpe udvikles.

  1998

  Prescription Diet™ n/d™ udvikles som det eneste terapeutiske foder, der klinisk bevist øger overlevelsestiden for hunde, der gennemgår en kræftbehandling og forbedrer deres livskvalitet.

  1999

  Hill's™ Pet Nutrition bliver et milliardforetagende (i dollars). Science Plan™ Hairball Control udvikles.

  2000

  Prescription Diet™ z/d™ udvikles til hunde og katte med fødevareallergier. Science Plan™ Sensitive Skin og Sensitive Stomach udvikles.

  2000

  Prescription Diet™ b/d™ udvikles med en eksklusiv blanding af antioxidanter for at bidrage til at bekæmpe tegn på hjernens aldring og for at forbedre indlæringsevnen hos ældre hunde.

  2002

  Hill's Science Plan Shelter Nutrition Partnership bliver grundlagt.

  2003

  Prescription Diet™ m/d™ udvikles til katte, der har behov for vægttab og/eller har diabetes. Science Plan™ Advanced Protection™lanceres som et ekstraordinært sortiment af foder med de højeste niveauer af antioxidanter i noget foder på markedet.

  2005

  Prescription Diet™ j/d™ udvikles til hunde med mobilitetsproblemer. Science Plan™ Indoor Cat kommer på markedet.

  2007

  Dr. Mark Morris Jr. går bort. Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline udvikles til katte med sygdomme i de nedre urinveje.

  Dr. Mark Morris Sr.

  Dr. Mark Morris Sr.

   

  Dr. Morris blev født i 1901 og var grundlægger af Hill's Pet Nutrition. Han var en visionær inden for klinisk ernæring og troede på, at ernæring kunne anvendes til at hjælpe hunde og katte med visse sygdomme. I en tid hvor det meste dyrlægearbejde omhandlede landbrugsdyr, havde han interesse for og tog vare på kæledyr og deres ejere, og han åbnede Raritan Hospital for Animals in Edison, New Jersey, i 1928. Det var det andet hospital udelukkende for små husdyr i USA.

   

  Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

  Dr. Morris havde nye ideer til håndtering af sygdomme hos kæledyr. Han arbejdede med Dr. Jim Allison ved Rutgers Universitys biokemiafdeling for at udvikle teknikker til diagnosticering af sygdomme hos små husdyr. Hans ideer blev ikke altid lige vel modtaget, men Dr. Morris etablerede sig snart som ekspert i foder til hunde og katte.

   

  Efter at have indgået et samarbejde med Hill's Packing Company i Topeka, Kansas, der pakkede hans dyrefoder på dåse, etablerede Dr. Morris en velgørende organisation for små dyr. The Morris Animal Foundation fortsætter med at yde støtte til forskning i små husdyr, forskning i vildt dyreliv og finansiering af stipendier til veterinærstuderende. I dag er det den største nonprofit organisation i verden for studier i kæledyr og vildt dyreliv, med midler der nærmer sig 50 millioner dollars siden grundlæggelsen i 1948.

   

  Science Diet bags

  Gennem hele sit liv var Dr. Morris aktiv i arbejdet med små husdyr. Han var den første præsident for American Animal Hospital Association (AAHA) og formand for American Veterinary Medical Association (AVMA). Han ledte også et udvalg med det formål at etablere ernæringsmæssige standarder for foder, og disse bestræbelser dannede senere det grundlag, der anvendes i dag af sammenslutningen Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

   

  Dr. Morris Sr. døde i 1993 i en alder af 92 år.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr.

   

  Dr. Mark Morris Jr., søn af Hill's Pet Nutritions grundlægger Dr. Mark Morris Sr., fortsatte arbejdet, hans far startede, med ernæring til hunde og katte.

   

  Mark Morris Jr. voksede op i et hus, hvor moderen lavede faderens Prescription Diet™-foder, og han fortsatte sin fars livslange arbejde med ernæring til hunde og katte. Dr. Morris Jr. bemærkede en efterspørgsel efter ensartet foder af høj kvalitet til brug i forskning. På det tidspunkt var foder til hunde og katte ikke omhyggeligt reguleret, så forskere havde svært ved at opretholde integriteten i deres arbejde.

   

  Science Diet canned formula

  Som et resultat deraf udviklede Dr. Morris Jr. et foder til raske dyr. I 1968 blev sortimentet af foder stillet til rådighed via dyrlæger og dyrehandler som Hill's™ Science Plan™. Sortimentet bliver fortsat udvidet, og i dag omfatter det mere end 50 slags foder i Science Plan-serien og mere end 60 slags foder i Prescription Diet-serien, der er sammensat til mange forskellige livsstadier og særlige behov hos hunde og katte.

   

   

  Small Animal Clinic Nutrition books

  Dr. Morris Jr. anses almindeligvis som faderen til sund ernæring til små husdyr, og han arbejdede også på at etablere standarder for fodring af tilberedt foder til dyr i zoologiske haver. Han var medstifter af American College of Veterinary Nutrition (ACVN), han har forfattet en lang række publikationer om ernæringsmæssig håndtering af sygdomme og har holdt foredrag rundt omkring i verden for praktiserende dyrlæger, veterinærstuderende og kæledyrsejere. Dr. Morris Jr. var medforfatter på "Small Animal Clinical Nutrition", den definitive lærebog om foder til kæledyr og den mest anvendte kilde om emnet rundt om i verden.

   

  Dr. Morris Jr., døde 14. januar 2007 i en alder af 72 år.

 • Dyrevelfærd

  Hill's™ engagement i dyrevelfærd

  Vi tror på at kvalitetspleje til hunde og katte omfatter optimal ernæring, veterinær sundhedspleje, daglig motion og et berigende miljø med masser af kærlighed. Alle hunde og katte hos Hill's™ Pet Nutrition lever i et sådant miljø. Vi bruger kun medfølende, ikke-invasive metoder, der er nødvendige for at udvikle ernæringsmæssig teknologi, så hunde og katte verden over kan leve et langt og sundt liv. Vores gennembrud indenfor produktion af foder til hunde og katte er uovertruffent, og vi har opbygget vores forretning og omdømme ved altid at have de højeste etiske standarder.

   

  Hver dag beviser vi, at videnskabelig teknologi af højeste kvalitet og medfølende dyrepleje går hånd i hånd, når det gælder opnåelse af et sundt liv for hunde og katte. Det er derfor, Hill's™ kun støtter og udøver ansvarlig, omsorgsfuld og human behandling af hunde og katte. Alle undersøgelser der udføres eller er støttes af Hill's™ - uanset om det er på Hill's™ Pet Nutrition Center eller eksternt i forbrugernes hjem, veterinærskoler eller andre steder - skal opfylde følgende strenge Hill's™-politik for at sikre exceptionel dyrepleje:

   

  • Hill's™ deltager ikke i undersøgelser, der kan have negativ indflydelse på hundes og kattes sundhed. Alle studier støttet af Hill's™ er designet til at opretholde og forbedre dyrenes sundhed. Ingen undersøgelse, der kræver euthanesi, vil blive udført på hunde eller katte.
  • Når vi studerer, hvordan et næringsstof absorberes, distribueres, opbevares, anvendes og frigives af en hunds eller kats krop, vil vi kun bruge forskningsmetoder, der er det veterinære svar på humane ernæringsmæssige eller medicinske undersøgelser. Hill's™ hverken støtter eller gennemfører undersøgelser, der forårsager smerte eller gør skade på hunde eller katte. Dette er baseret på den overbevisning, at hvad der er smertefuldt for mennesker, også er smertefuldt for hunde og katte.
  • Vi gennemfører kun undersøgelser, hvis vi har overbevisende dokumentation for, at vi kan forbedre sundhed og velfærd hos hunde og katte. Disse undersøgelser resulterer ofte i banebrydende ernæringsmæssige resultater, der forbedrer livet for millioner af hunde og katte.
  • Vi stræber hele tiden efter at finde metoder der reducerer afhængigheden af dyreforsøg. Et betydeligt antal af de hunde og katte, der deltager i vores fodringsforsøg, testes i hjemmet. Vores dyrlæger og ernæringseksperter er dygtige til at udvikle metoder, der simulerer dyrets system. For eksempel har vi udviklet og udgivet en matematisk formel, baseret på ernæringsprofilen for foderet, der præcist forudsiger pH-værdien i kattes eller hundes urin, uden brug af dyreforsøg.
  • For at sikre dyreejere, at vores terapeutiske foder er sikkert og effektivt, støtter vi undersøgelser med anvendelse af hunde og katte med naturligt forekommende sygdomme eller tilstande. Vi deltager ikke i undersøgelser, hvor kirurgiske eller ikke-kirurgiske metoder anvendes til at skabe eller simulere sygdomstilstande.
  • Hill 's™ Pet Nutrition Center, og en hvilken som helst ekstern facilitet, som Hill's™ støtter, skal opfylde eller overgå alle lovgivningsmæssige standarder for dyrepleje i industrien. Til alle undersøgelser på eksterne faciliteter, udnævner vi og støtter dyreplejere, der har ansvaret for at sikre omsorg for det enkelte dyr, og som har det overordnede ansvar for at sørge for motion og et socialt beriget miljø.
  • Vi offentliggør resultaterne af vores undersøgelser for at fremme kendskabet til ernæringsmæssig sundhedspleje og for at forhindre unødvendig gentagelse af forsøg med hunde og katte.
  • Hill's™ bruger kun data fra dyreforsøg fra det offentlige domæne, hvis disse er udført i henhold til Globale Animal Welfare Policy.
 • Støtte til dyreinternater

   

  Vores mission har i mere end 75 år været at medvirke til at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres kæledyr. Samtidig brænder vores hjerte også for hunde og katte, der ikke har en kærlig familie og et rart hjem. Derfor støtter vi lokale dyreinternater og velgørenhedsorganisationer i hele verden. Ved blandt andet at donere et afbalanceret foder er Hill's hvert år med til at redde næsten 1 million hunde og katte verden over.

   

  Ved at give dyrene præcis den ernæring de har brug for, fra den dag de ankommer til internatet, sikrer vi, at deres sundhed er højeste prioritet. Og sunde dyr er glade dyr, som hurtigere finder en ny familie!

  Heldigvis er danskerne de seneste år blevet rigtig gode til at adoptere deres kæledyr fra et internat* og på den måde give en hund eller kat en ny chance. Samtidig kan man være sikker på at få en ven for livet.

   

  *www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/kaeledyr-med-en-historie-hitter