Tak for besøget

Tryk "OK" for at logge ud og afslutte dit besøg


Juridisk erklæring for HillsVet.dk

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF DENNE SIDE

Dine personlige data indsamles af Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., IC: 27580792 (“Controller”). Vi gemmer dine oplysninger i vores databaser og bruger dem til at opretholde din kontoprofil, svare på dine spørgsmål om vores firma og dets produkter og tjenester, kontakte dig hvis du vinder i vores kampagner og events, der kræver tilmelding, og til markedsføringsformål, f.eks at sende dig nyhedsbreve, tilbud, undersøgelser og andre oplysninger via e-mail. Indtastning af personoplysninger er frivillig. Indsamlede personoplysninger kan deles mellem Hill's Pet Nutritions gruppe af virksomheder og tjenesteydere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Nogle af dem kan være placeret i lande uden for EU, så du accepterer også overførslen af dine personoplysninger uden for EU. Dine personoplysninger behandles kun i overensstemmelse med de gældende love. Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger, der er opbevaret hos os, berigtige, slette og indvende samt andre rettigheder i henhold til Databeskyttelsesloven.

Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. ("Hills") opretholder dette internetsted som en service til internetfællesskabet. Indholdet (billeder og tekst) placeret af Hill's eller dets tilknyttede selskaber og Colgate-Palmolive Company er ophavsretligt beskyttet. De navne, logoer, etiketter og indpakningsdesigns ( "varemærker"), der vises på denne hjemmeside, tilhører Hill's Pet Nutrition Inc., dets koncernselskaber eller dets licensgivere, hvor angivet. Ved at placere disse varemærker på sitet, giver Hill's ikke licens til at bruge eller gengive dem. Mærkning af varemærker betegner kun Hill's varemærkeejerskabsstatus i USA. Status og markeringer af varemærker kan variere fra land til land. Du kan downloade indholdet fra denne hjemmeside, men kun til personlig og ikke-kommerciel brug. Indholdet må ikke på anden måde kopieres og må ikke ændres.

Hill's vil bestræbe sig på at stille nøjagtige og opdaterede oplysninger til rådighed, men garanterer ikke og foregiver ikke, at disse er nøjagtige og udtømmende, og i det størst mulige omfang tilladt i henhold til gældende lovgivning fralægger Hill's sig enhver form for garantier, vilkår og andre betingelser i forbindelse med dette websted og dets indhold inklusive enhver form for garantier, vilkår og betingelser, der måtte være underforstået, og hvad enten de vedrører kvalitet, egnethed til formålet, adkomst, manglende krænkelse eller andet.

Uanset om det modsatte måtte være udtrykt på nogen anden måde skal intet i disse betingelser og vilkår fortolkes som Hill’s fralæggelse eller begrænsning af ansvaret for død eller personskade som følge at dets uagtsomhed, for bedrageri eller for nogen anden eller for nogen anden form for ansvar, som i henhold til gældende lovgivning ikke kan fralægges eller begrænses. Lovmæssige rettigheder for brugere i deres egenskab af forbrugere har ingen indvirkning på disse vilkår.

Med forbehold af foregående afsnit skal Hill’s under ingen omstændigheder holdes ansvarlig (det være sig for aftalebrud, uagtsomhed eller enhver anden årsag) for nogen form for tab af fortjeneste, pønal erstatning eller særlig skadeserstatning, mistet salg, tabt indtjening, tab af brug af computerudstyr, software eller data, tabt eller spildt ledelses- eller personaletid eller for nogen form for indirekte, følgetab eller særlige tab, hvordan de end måtte være opstået.

Hill's maksimale samlede ansvar over for dig i forbindelse med denne hjemmeside, om det er kontrakt, tort, herunder uden begrænsning, uagtsomhed eller andet, er hermed udelukket.

Hill's er ikke ansvarlig for skader af nogen art som følge af din manglende mulighed for at få adgang til en hjemmeside drevet af Hill's eller din tillid til oplysningerne på hjemmesiden.

Hvis du klikker på visse links på www.HillsVet.dk og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller andre medlemmer af Hill's gruppe af virksomheder, vil det føre dig ind på andre hjemmesider for hvilke www.HillsVet.dk og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller andre medlemmer af Hill's koncernen, ikke påtager sig noget ansvar for.

Hill's indsamler kun personlige oplysninger med dit frivillige samtykke. Hill's anvender disse oplysninger i henhold til sin politik om privatlivets fred, som er beskrevet nedenfor.

Alle ikke-personlige oplysninger, meddelelser eller materiale, der sendes til www.HillsVet.com og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller øvrige selskaber i Hill's koncernen eller sendes til Hill's på e-mail, betragtes som ikke-fortrolige. Det betyder, at Hill's er berettiget til frit at bruge disse oplysninger i egen interesse. Vi er berettiget til at bruge alle ideer, koncepter, know-how eller teknikker indeholdt i sådanne oplysninger til et hvilket som helst formål, herunder udvikling, produktion eller markedsføring af produkter. Oplysninger, der sendes til www.HillsVet.com og andre domæner, der ejes og drives af Hill's eller øvrige selskaber i Hill's koncernen, skal være korrekte og lovlige og må ikke overtræde andres rettigheder.

Hill’s forbeholder sig ret til at tilbagetrække produkter, der henvises til på www.HillsVet.com og andre domæner ejet og drevet af Hill's eller andre selskaber i Hill's koncernen, og ændre denne juridiske erklæring på et hvilket som helst tidspunkt.

Fortrolighedspolitik og børnefortrolighedspolitik

Hill's respekterer privatlivets fred for sine online besøgende. Vores fortrolighedspolitik er skitseret nedenfor. I takt med at internettets teknologi ændres, kan denne politik også ændre sig. Enhver ændring vil omgående blive rapporteret på disse sider.

En særlig bemærkning til forældre og værger

Hill's værner om børns personlige oplysninger. Vi erkender, at børns brug af e-mail og internet giver særlig grund til beskyttelse af personlige oplysninger samt sikkerheden af samme.

Det er Hill's intention at overholde Children's Advertising Review Unit ("CARU") Guidelines for Advertising på nettet og online services, herunder dets retningslinjer for indsamling af personlige oplysninger fra mindreårige. Hill's påminder og opfordrer alle forældre til at kontrollere og overvåge børnenes online-aktiviteter. Hjælp os med at beskytte børns personlige data ved at sikre, at de aldrig sender e-mails eller personlige oplysninger til dette websted uden forældrenes samtykke.

Hvilke oplysninger indsamler vi? Hvad gør vi med dem?

Personlige oplysninger, der kan identificere en online bruger, indhentes kun, når de oplyses frivilligt. Vi indhenter identificerbare oplysninger udelukkende til besvarelse af spørgsmål fra brugerne om vores virksomhed og dets produkter og serviceydelser og til udsendelse af virksomhedsrelateret materiale, fx brochurer, eller til at kontakte vindere af konkurrencer eller salgsfremstød. Vi bruger kun din e-mailadresse og andre personlige oplysninger til besvarelse af din forespørgsel eller besked. Vi anvender ikke oplysningerne internt, og vi deler dem ikke med nogen uden for Hill's koncernen på anden måde end beskrevet her.

Når du besøger vores websted, logger vi automatisk din IP-adresse (den unikke adresse, der identificerer din computer på internettet), der automatisk genkendes af vores web server. Vi bruger IP-adressen som en hjælp til at administrere dette websted og til indsamling af brede demografiske oplysninger til samlet brug.

Vores hjemmeside indeholder af og til oplysninger om konkurrencer og andre salgsfremstød, som Hill's tilbyder alene eller sammen med et andet internetfirma, og som vi i visse tilfælde giver dig adgang til elektronisk. Er det tilfældet, anvender Hill's og/eller vores autoriserede repræsentanter dine oplysninger til afvikling af fremstødet (f.eks til at kontakte dig, hvis du har vundet) og til - med dit samtykke - at tilbyde dig produkter og serviceydelser fra Hill's og vores medsponsorer af fremstødet. Desuden kan vi indhente demografiske data og andre data til markedsundersøgelser, annoncer eller salgsfremstød.

Som en del af de tjenester, der tilbydes dig via vores websted, bliver oplysningerne, du bidrager med, blive overført til lande uden for EØS-området. Dette kan f.eks. finde sted, hvis en af vores servere er placeret i et land uden for EØS, eller en af vores serviceudbydere har kontor i et land uden for EØS. Vi deler ligeledes oplysninger mellem selskaberne i koncernen, som har kontorer over hele verden, herunder Hill's Pet Nutrition Inc. i USA. Disse landes lovgivning kan afvige fra registerlovgivningen i EØS-landene.

Controlleren af personoplysninger er Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o. med hjemsted på adressen Prag 4, Na Pankráci 1724/129, Postnummer 140 00, Tjekkiet.

Hill's Pet Nutrition cookie-politik - Europa

Vi bruger cookies og lignende teknologi på vores hjemmesider. Denne meddelelse indeholder oplysninger om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan styre dem.

Når du bruger dette websted (og alle websteder, der drives af os og vores søsterselskaber), accepterer du brugen af cookies (og lignende teknologi) i overensstemmelse med denne meddelelse. Du accepterer specielt brugen af analyse-, reklame- og funktionalitetscookies til de formål, der er beskrevet nedenfor.

Hvis du ikke accepterer brugen af disse cookies, se venligst afsnittet nedenfor med over­skriften ‘Sådan styres eller slettes cookies’ for yderligere instruktioner.

Hvad er en cookie?

Cookies er små filer med bogstaver, og tal, som downloades til computeren eller den mobile enhed, når du besøger et websted. Cookies sendes derefter tilbage til det oprindelige web­sted ved hvert efterfølgende besøg eller til et andet websted, som genkender denne cookie. Cookies er nyttige, fordi de tillader et websted at genkende en brugers enhed.

Cookies udfører en mængde forskellige opgaver som f.eks. lader dig navigere mere effektivt mellem siderne, husker dine præferencer og generelt forbedrer  brugeroplevelsen. De kan også medvirke til at sikre, at de reklamer, som du ser online, er mere relevante for dig og dine interesser.

Vi anvender to hovedkategorier af cookies:

Førsteparts cookies, ekspederes direkte af os til din computer.

Tredjeparts cookies, ekspederes af en tredjepart på vores vegne. Vi bruger tredjeparts cookies som hjælp til at analysere vores websteder og anvendelsen af dem og til at aktivere skræddersyet reklame (som beskrevet nedenfor).

Hvordan bruger vi cookies?

Nedenstående tabel viser, hvordan vi og tredjeparter bruger cookies på vores websteder. Disse anvendelser omfatter brug af cookies til:

løbende at forstå det samlede antal besøgende på vores websteder og de typer af internet-browsere (f.eks. Firefox, Safari eller Internet Explorer) og operativsystemer (f.eks. Windows eller Macintosh), der anvendes af vores besøgende:

at overvåge vores websteders ydeevne, herunder hvordan de besøgende navigerer på vores websteder og til at forbedre vores websteder;

tilpasse og forbedre din online-oplevelse; og

at muliggøre skræddersyede Hill’s og tredjeparts reklamer både på og uden for vores websteder.

Hvilke af typer cookies bruger vi?

De typer af cookies, der bruges på vores websteder, kan inddeles i en af fire kategorier, nemlig ’væsentlige webstedscookies', 'funktionalitetscookies’, ’analysecookies' og 'reklamecookies’. Følgende tabel giver dig flere oplysninger om hver kategori og anvendelsen af de cookies, vi opretter:

Type af Cookie

Hvad den gør

Kilde og spærring

Væsentlige hjemmeside-cookies

Disse cookies er væsentlige til at gøre det muligt for dig at bevæge dig rundt på vores websteder og til at bruge deres funktioner. Disse cookies indsamler ikke oplysninger om dig, som kan anvendes til markedsføring eller husker, hvor du har været på internettet. Disse cookies er ofte sessionsspecifikke, og de udløber, når dit besøg på webstedet (session) er afsluttet. Denne kategori af cookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(first party cookies)

Funktionalitets-cookies

Disse cookies tillader vores websteder at huske de valg, du foretager (som f.eks. dit brugernavn, sprog eller land) og at give forbedrede, mere personlige egenskaber. De oplysninger, disse cookies indsamler, kan være anonymiseret, og de kan ikke spore din browseraktivitet på andre websteder. Denne kategori af cookies kan ikke deaktiveres.

Hill’s
(first party cookies)

Funktionalitets- og reklame-cookies

Disse cookies bruges til at levere noget indhold på vores websteder ved hjælp af YouTube. Data indsamlet af Google kan også anvendes af Google og dets partnere til andre formål, herunder tilvejebringelse af skræddersyet reklame både på og uden for vores websteder.

YouTube (opt-out)

Analyse-cookies

Disse cookies, herunder cache cookies, er fastsat af Google Analytics, Omniture samt Fabric og Quantcast og bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores websteder, herunder antallet af besøgende, de websteder, der henviste dem til vores websteder og de sider, de besøgte på vores websteder. Vi bruger disse oplysninger til at udarbejde rapporter og som hjælp til at forbedre vores websteder, for eksempel ved at lade os vide, hvis brugerne finder fejl og ved at sikre, at brugerne let kan finde det, de søger. Disse cookies forbliver typisk på din computer, indtil du sletter dem.

Omniture (opt-out)
Google Analytics (opt-out)

Fabric (opt-out)

Quantcast (opt-out)

Reklame-cookies

Disse cookies bruges til at indsamle data om websteder og enkelte sider, som brugerne besøger både på og uden for vores websteder (som for eksempel kan angive dine interesser og andre egenskaber). De bruges typisk til at levere reklamer og anden marketingkommunikation, der er mere relevant for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en reklame samt som hjælp til at måle effektiviteten af reklamekampagnen. De er som regel placeret af annoncenetværk med vores tilladelse. De bliver på din computer, medmindre du sletter dem, og de husker, at du har besøgt et websted. De kan også vise, om du ankom til vores websted via et reklamelink.

Disse oplysninger deles med andre organisationer som f.eks. annoncører og vores kontrahenter, der kan bruge dem med oplysninger om, hvordan du bruger andre websteder, herunder for at identificere fælles interesser og adfærd på tværs af grupper af brugere, der besøger vores (og andre) websteder.

AddThis (opt-out)
AppNexus (opt-out)
Doubleclick (opt-out)
Facebook
Media6Degrees (opt-out)
Mediamind (opt-out)
Twitter
Yahoo (opt-out)

Fabric (opt-out)

Andre lignende teknologier

Som det er tilfældet med mange websteder, bruger vi teknologier svarende til cookies, herunder lokalt delte objekter (undertiden kaldet flash-cookies "), browser historie sniffing, browser fingeraftryk og pixel tags (undertiden kaldt ’web beacons’).Dette giver os og vores leverandører oplysninger om, hvordan vores websteder og disses indhold bruges af de besøgende, og det giver os mulighed for at identificere, om din computer eller enhed tidligere har besøgt vores websteder eller andre websteder.

Vores servere registrerer automatisk din IP-adresse, når du besøger vores websteder, og vi kan knytte den sammen med dit domænenavn eller din internet-udbyder. Vi kan også opfange visse "clickstreamdata" vedrørende din brug af vores websteder. Clickstreamdata omfatter eksempelvis oplysninger om din computer eller enhed, webbrowser og operativsystem og deres indstillinger, den henvisende side der førte dig til vores websteder, de sider og det indhold du ser eller klikker på under dit besøg, og hvornår og hvor længe du gør det, emner du downloader, det næste websted du besøger, når du forlader vores websteder, og eventuelle søgeord, du har indtastet på vores websteder eller et henvisningswebsted.

Hvordan man kontrollerer eller sletter cookies

Du har ret til at vælge, om du ønsker at acceptere cookies eller ej, og vi har nedenfor for­klaret, hvordan du kan udøve denne ret. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise cookies, vil du ikke være i stand til at bruge den fulde funktionalitet på vores websteder, og al kommunikation, du modtager fra os, kan være mindre relevant for dig, end den kunne have været. Du skal også forstå, at hvis du vælger selv at administrere dine cookie-indstillinger, vil vores cookie styreværktøj placere en cookie på din enhed til at indfri dine valg. Hvis du sletter eller fjerner cookies fra din enhed, vil du også fjerne denne præference-cookie, og du bliver nødt til at forny dine valg.

Du kan blokere cookies ved hjælp af opt-out-links angivet i tabellen ovenfor, eller ved at ændre dine browserindstillinger, så cookies fra vores websteder ikke kan placeres på din computer eller mobile enhed. Du gør dette ved at følge de instruktioner, du får fra din browser (normalt placeret under “Help”, “Tools” eller “Edit”). Deaktivering af en cookie eller kategori af cookies sletter ikke cookien fra din browser, du skal selv gøre det inde i din browser.

Yderligere oplysninger om cookies, herunder hvordan du ser, hvilke cookies der findes på din enhed, og hvordan du skal håndtere og slette dem, finder du på www.allaboutcookies.org.

Cookies, der er blevet oprettet tidligere

Hvis du har deaktiveret én eller flere cookies, kan vi stadig bruge oplysningerne indsamlet fra cookies, før du deaktiverede dem. Men vi vil stoppe med at bruge den deaktiverede cookie til at indsamle yderligere oplysninger.

NYD HJEMMESIDEN!

© 2015 Hill's Pet Nutrition, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.